Boek

‘Trouwen met jezelf’ is het door Renate uitgegeven boek waarin zij de verbinding legt tussen leven en werk. Dit boek is een autobiografisch openhartig levensverhaal met hierin vele handvatten voor zelfreflectie.
Met het boek toont Renate aan dat levensinzicht essentieel is als het gaat om innerlijk leiderschap en organisatieontwikkeling.

Tekst op achterflap
‘Trouwen met jezelf’ gaat over mijn ondervindingen in de liefde, in het leven en in mijn werk. Het overspel van mijn man, het gemis aan liefde in mijn jeugd en het op jonge leeftijd overlijden van mijn moeder.
Je leest hoe ik mijn onafhankelijkheid, intrinsieke vrijheid en talent terug vond onder andere op mijn tocht naar Santiago de Compostella.
Volgens mij bestaat er geen scheiding tussen de werelden waarin wij leven en werken. Het tonen van je kwetsbaarheid is nog geen gemeengoed binnen organisaties, maar ik geloof erin dat hier de sleutel ligt naar meer verbinding en bezieling. Op basis van mijn eigen ervaringen sla ik de brug tussen privé- en werkwereld.
Dit boek gaat jou raken en helpen, op weg naar meer innerlijke vrijheid en te zijn wie je bent.

Voorwaarden

Prijs: 22,50 inclusief BTW
ISBN: 9789082168402
Levertijd: 2-3 werkdagen
Betaalmogelijkheid: iDeal

Het boek wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Indien je een of meerdere exemplaren wenst te ontvangen in een ander land, neem dan contact op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.